tags: #brood

3 gevulde stokbrood recepten

Gevuld stokbrood is een brood dat is gevuld met een vulling van verschillende ingrediënten. De ingrediënten kunnen variëren van kaas en ham tot vlees en groenten. Het is een populair gerecht in delen van Europa, met name in Italië en Oost-Europa. Het is ook een populaire snack in Noord-Amerika.

1. Spinazie en feta gevulde stokbrood

Ingrediënten:

Bereidingswijze:

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C.

  2. Verhit een kleine koekenpan met een beetje olie en fruit de knoflook 1 minuut.

  3. Voeg de spinazie toe en laat deze al omscheppend slinken.

  4. Voeg de feta toe en laat deze even meebakken.

  5. Voeg de kruiden toe en breng op smaak met peper en zout.

  6. Haal de mix van het vuur en voeg de eieren toe.

  7. Snijd het stokbrood in de lengte doormidden en verdeel de vulling erover.

  8. Leg het stokbrood op een bakplaat en bak het 15 minuten in de oven.

  9. Serveer het stokbrood warm.

  10. Spinazie en feta gevulde stokbrood

Ingrediënten:

Bereidingswijze:

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C.

  2. Verhit een kleine koekenpan met een beetje olie en fruit de knoflook 1 minuut.

  3. Voeg de spinazie toe en laat deze al omscheppend slinken.

  4. Voeg de feta toe en laat deze even meebakken.

  5. Voeg de kruiden toe en breng op smaak met peper en zout.

  6. Haal de mix van het vuur en voeg de eieren toe.

  7. Snijd het stokbrood in de lengte doormidden en verdeel de vulling erover.

  8. Leg het stokbrood op een bakplaat en bak het 15 minuten in de oven.

  9. Serveer het stokbrood warm.

  10. Gehakt en champignon gevulde stokbrood

Ingrediënten:

Bereidingswijze:

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C.

  2. Verhit een koekenpan met wat olie en fruit de ui en knoflook ongeveer 5 minuten.

  3. Voeg het gehakt toe en bak het aan.

  4. Voeg de tomatenpuree, Worcestersaus, oregano en peper en zout toe.

  5. Voeg de champignons toe en laat de gehaktmix 10 minuten sudderen.

  6. Haal de pan van het vuur en laat de mix afkoelen.

  7. Snijd het stokbrood in de lengte doormidden en verdeel de vulling erover.

  8. Leg het stokbrood op een bakplaat en bak het 15 minuten in de oven.

  9. Serveer het stokbrood warm.

  10. Kaas en pesto gevulde stokbrood

Ingrediënten:

Bereidingswijze:

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C.

  2. Meng de gemengde kaas, pesto, tomaten, Parmezaanse kaas, peper en zout in een kom.

  3. Snijd het stokbrood in de lengte doormidden en verdeel de vulling erover.

  4. Leg het stokbrood op een bakplaat en bak het 15 minuten in de oven.

  5. Serveer het stokbrood warm.

Ingrediënten:

Bereidingswijze:

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C.

  2. Verhit een koekenpan met wat olie en fruit de ui en knoflook ongeveer 5 minuten.

  3. Voeg het gehakt toe en bak het aan.

  4. Voeg de tomatenpuree, Worcestersaus, oregano en peper en zout toe.

  5. Voeg de champignons toe en laat de gehaktmix 10 minuten sudderen.

  6. Haal de pan van het vuur en laat de mix afkoelen.

  7. Snijd het stokbrood in de lengte doormidden en verdeel de vulling erover.

  8. Leg het stokbrood op een bakplaat en bak het 15 minuten in de oven.

  9. Serveer het stokbrood warm.

  10. Kaas en pesto gevulde stokbrood

Ingrediënten:

Bereidingswijze:

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C.

  2. Meng de gemengde kaas, pesto, tomaten, Parmezaanse kaas, peper en zout in een kom.

  3. Snijd het stokbrood in de lengte doormidden en verdeel de vulling erover.

  4. Leg het stokbrood op een bakplaat en bak het 15 minuten in de oven.

  5. Serveer het stokbrood warm.